Home

Welcome to your new site.

Welcome to your new site! You can edit this page by clicking on the Edit link. For more information about customizing your site check out http://learn.wordpress.com/

Latest from the Blog

Vízhiány okozza a migrációt!

Összeadást és kivonást számtan órán tanultam még az általános iskola alsós osztályában. Áldott emlékű tanítónőm valamit nagyon rosszul csinálhatott, mert nem értem a vízművek számait. Összeadom, kivonom, de sehogy nem stimmel az egyenlet. Az egyik oldalon valahogy mindig nagyobb a szám áll, mint a másik oldalon. Van egy adott kapacitás, azaz ekkora üzemmérettel napi 6600m3Bővebben: “Vízhiány okozza a migrációt!”

Beléptem az egyházba

Régi kapcsolatban vagyok Iványi Gáborral és a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösséggel. Csodálattal és tisztelettel néztem azt a karitatív munkát, amit végeznek. Még inkább elmélyült a tisztelet, mikor megtudtam azt, hogy összesen 40 intézményt, köztük óvodákat, általános iskolákat, középiskolákat üzemeltetnek országszerte. A közoktatásban mintegy 3 ezer gyerek taníttatásáról gondoskodnak, és nemcsak oktatási tevékenységet végeznek, hanem sokszor családsegítőBővebben: “Beléptem az egyházba”

Kultúragyilkolás Verőcén

De ha elolvassa ezt az írást rájön, hogy ennél sokkal nagyobb a baj. A magyar kormány visszavonta a Limes világörökségi jelölését, egy évtizedes munka ment kárba és csúnyán átverték a jelölésben partner országokat. Mi az a világörökség? Az ENSZ Oktatási Tudományos és Kulturális Szervezete, azaz az UNESCO 1972-ben fogadta el az úgynevezett Világörökség-egyezményt, amelynek céljaBővebben: “Kultúragyilkolás Verőcén”

Get new content delivered directly to your inbox.

Create your website with WordPress.com
Kezdjük el
%d blogger ezt szereti: